De voorbereidingen voor het Oosterhouts sportgala 2018, te houden in op donderdagavond 31 januari 2019 zijn weer in volle gang! Essentieel onderdeel hiervan is het werven van sponsors die ons evenement financieel en/of facilitair willen ondersteunen. Want zonder de steun van sponsoren kunnen we samen geen geslaagd evenement realiseren.

Compleet entertainment
Was het Sportgala Oosterhout in de loop der jaren een uitreiking van sportprijzen met ondersteuning van diverse artiesten, zo anders en sensationeel was het de afgelopen jaren tijdens het Sportgala.
Onder leiding van Oosterhouter met landelijke bekendheid – Sander Hendrix regie en showproducties is het niveau van het Sportgala naar een hoger plan gebracht. Juist door deze nieuwe opzet fungeert het Sportgala nu meer als compleet avondvullend entertainment in plaats van het puur uitreiken van sportprijzen. Daarnaast willen we door deze kwaliteitsimpuls ook u als sponsor interesseren om hier uw zakelijk netwerk uit te breiden.
De grote lijnen voor het  Sportgala 2018 zijn uitgezet! Het belooft weer een groot spektakel te worden!!! Daarbij blijft onverlet dat de steun van de vele trouwe sponsors onontbeerlijk is!!

Nieuwe opzet sponsormogelijkheden
Naast de vernieuwing van de formule hebben we ook de mogelijkheden voor sponsors onder handen genomen. In deze nieuwe opzet is het aantal uitingen voor sponsors toegenomen. Diverse mogelijkheden staan open en graag lichten wij u het een ander persoonlijk toe.

De taart
Naast alle vernieuwingen is natuurlijk niet alles veranderd. De buitengewoon smakelijke Sportgala-taart actie blijft gewoon gehandhaafd! Want zoals trouwe sponsoren inmiddels al jaren van ons gewend zijn volgt er in de maanden voorafgaande aan het komende Sportgala altijd een taartenronde als dank voor de sponsoring van het jaar ervoor. Deze overheerlijke taart is vers gebakken door Bakkerij de Jong.

Sponsor worden?
Wanneer u het Sportgala Oosterhout wilt ondersteunen kunt u dit doen door het formulier op onze website sportgalaoosterhout.nl in te vullen of contact opnemen met een van onze bestuurders.